Welke B&B's uit B&B Vol Liefde hebben de beste reviews op Google? (2024)

Wie is de B&Beste?

Door RTL Boulevard··Aangepast:

© RTLWelke B&B's uit B&B Vol Liefde hebben de beste reviews op Google? (1)

RTL

In de eerste afleveringen van een nieuw seizoen 'B&B Vol Liefde' maakten we kennis met een aantal bijzondere bed & breakfast-eigenaren, met elk een unieke locatie en verhaal. Maar welke B&B's uit de show hebben eigenlijk de beste reviews op Google? Laten we eens kijken naar de ervaringen van gasten bij deze accommodaties.

Iris Villa's – Iris

In het pittoreske Spárton aan de westkust van Griekenland vind je Iris Villa's, beheerd door Iris. Deze B&B biedt drie ruime appartementen met prachtig uitzicht op zee en is ideaal voor liefhebbers van de Griekse cultuur en natuur. Google-reviews benadrukken de serene omgeving, het spectaculaire uitzicht en de gastvrijheid van Iris. Bezoekers waarderen vooral het privéstrand en de kans om dolfijnen te spotten.

Google-beoordeling: 4,6 ★★★★★

Marybank Lodge – Robert Jan

Robert Jan heeft zijn hart verloren aan de Schotse Hooglanden en runt daar de Marybank Lodge, een oude jachtlodge in Invergordon. Met zes slaapkamers biedt deze ruime accommodatie plaats aan twaalf personen. De B&B beschikt over moderne faciliteiten zoals een ruime keuken, een open haard en wifi. Gasten kunnen genieten van activiteiten zoals golfen, vissen, wandelen en jagen, evenals stijlvolle diners en whiskyproeverijen. Hoewel er nog geen Google-reviews beschikbaar zijn, wordt verwacht dat deze lodge snel aan populariteit zal winnen door de authentieke Schotse ervaring en de gastvrijheid van Robert Jan.

Google-beoordeling: ?

Can Companys – Mike

Mike's Can Companys in Maçanet de la Selva biedt een charmante en gastvrije ervaring op het Spaanse platteland. Deze roze boerderij heeft vier kamers en een groot zwembad, perfect voor gezinnen, koppels en vriendengroepen. Gasten waarderen de rustige omgeving, de nabijheid van stranden en steden, en niet in de laatste plaats Mikes warme gastvrijheid. De reviews op Google zijn lovend over de persoonlijke aandacht en de ontspannen sfeer die hij weet te creëren.

Google-beoordeling: 4.9 ★★★★★

Camping Moulin de Lacombe – Thijz

Thijz runt Camping Moulin de Lacombe in Saint-Geniez-ô-Merle, Frankrijk, een kleinschalige camping met achttien kampeerplaatsen. Deze idyllische camping in een weelderig dal biedt safaritenten en vrije kampeermogelijkheden. Hoewel niet alle kijkers even enthousiast zijn over de weelderige camping van Thijz, waarderen eerdere gasten de rustige omgeving, schone faciliteiten en cursussen die hij aanbiedt. De Google-reviews benadrukken de mooie natuur, zalige bedden, vriendelijke sfeer en uitgebreide voorzieningen, zoals het zwembad. Een enkeling vindt de camping te duur voor zo'n basic accommodatie.

Google-beoordeling: 4,5 ★★★★☆

Le Mouton Perdu – Anja

Anja's Le Mouton Perdu in Biches, Frankrijk, is een charmante chambres d’hôtes met twee gastenkamers. De rustige locatie nabij het Canal du Nivernais en de Morvan biedt een authentieke Franse ervaring met een moderne twist. Gasten prijzen de gezellige sfeer, de comfortabele kamers en Anja's persoonlijke touch. Op het moment van schrijven heeft Anja's accommodatie slechts één Google-review, maar die is vol lof over de prachtige kamers, de heerlijke ontbijtjes en Anja's gastvrijheid.

Google-beoordeling: 5,0 ★★★★★

Parsons Hilltop Safari Camp – Mirjam

Mirjams Parsons Hilltop Safari Camp in Zuid-Afrika biedt een onvergetelijke safari-ervaring in het Krugerpark. Met vier luxe safaritenten die privédekken, kingsizebedden en en-suitebadkamers met jacuzzi's bieden, is dit kamp een paradijs voor natuurliefhebbers. Bezoekers roemen de unieke locatie, het comfort van de tenten en de deskundige gidsen. De reviews op Google zijn doorspekt met enthousiaste verhalen over de wilde dieren en uitstekende service. De accommodatie krijgt dan ook met meer dan honderd reviews vijf sterren.

Google-beoordeling: 5,0 ★★★★★

Castell d’Empordà – Albert

Albert's Castell d’Empordà, gelegen in Spanje nabij de Costa Brava, is een sprookjesachtig kasteel dat meer wegheeft van een luxe hotel dan een traditionele B&B. Met 57 kamers en suites, twee zwembaden en twee restaurants, trekt dit veertiende-eeuwse kasteel tal van bezoekers aan. Vooral de adembenemende locatie, hoogwaardige faciliteiten en uitstekende service ontvangen lof. Het kasteel krijgt regelmatig hoge scores op Google, waarbij veel bezoekers met name de prachtige bruiloftslocaties en de historische sfeer benoemen. Toch waren enkele gasten niet blij met het aantal bruiloften dat wordt georganiseerd, omdat dit tijdens hun verblijf voor overlast zorgde.

Google-beoordeling: 4,3 ★★★★☆

Boerderij in Payzac – Arno

Arno is volop bezig met het verwezenlijken van zijn droomproject in Payzac, een klein dorpje in Frankrijk. Daar heeft hij een oude boerderij gekocht, waar hij kippen houdt en een boomgaard en een moestuin heeft aangelegd. Zijn doel is om de boerderij om te toveren tot een bed & breakfast. Hij heeft al één gastenkamer klaar en is bezig met de bouw van drie gîtes. Klussen is zijn passie en hij doet alles het liefst zelf. Aangezien er (buiten de kandidaten van B&B Vol Liefde) nog geen gasten langs zijn gekomen, zijn er ook nog geen reviews achtergelaten. We kijken vol verwachting uit naar de opening van Arno's B&B en de toekomstige ervaringen van zijn gasten.

Google-beoordeling: ?

Lees meer over

Welke B&B's uit B&B Vol Liefde hebben de beste reviews op Google? (2024)
Top Articles
Olive Garden Fried Mozzarella Sticks - CopyKat Recipes
Funfetti Pudding Pops Recipe
Lc Auto Sales Irving
Four Brothers 123Movies
Shadle Park big-play combo of Hooper-to-Boston too much for Mt. Spokane in 20-16 win
Superhot Unblocked Games
Delta Rastrear Vuelo
Black Adam Movies123
Umass Medhub
Lox Club Gift Code
Ucf Net Price Calculator
Precision Garage Door Long Island
Old Navy Student Discount Unidays
Astral Ore Calamity
Ticket To Paradise Showtimes Near Cmx Daytona 12
Plan the Ultimate Trip to Lexington, Kentucky
Join MileSplit to get access to the latest news, films, and events!
Sam's Club Key Event Dates 2023 Q1
Giantesssave
Green Light Auto Sales Dallas Photos
Saltburn | Rotten Tomatoes
Sites Like SkiptheGames Alternatives
Amsterdam, Netherlands to PST - Savvy Time
Rub Rating Louisville
Onderdelen | Onderdelen en services
Jennette Mccurdy Cameltoe
Tuition Fee Compensation
Bx11
Weather | Livingston Daily Voice
Meine Erfahrung mit Textbroker als Autor (inkl. Beispiel zu Verdienst)
Master Series Snap On Tool Box
Kentuky Fried Chicken Near Me
Snow Rider Unblocked 67
Best Birthday Dinner Los Angeles
Alyssa Edwards looks back, back, back again on her best 'Drag Race' moments
855-392-7812
02080797947
Sport & Fitness in Hainbuch: Zubehör & Ausrüstung günstig kaufen
Where To Find Permit Validation Number
Credit Bureau Contact Information
Ap Macro Calculator
Crystal Westbrooks Nipple
9294027542
How To Delete Jackd Account
Egg Inc Ultimate Walkthrough & Game Guide - Talk Android
Jetnet Login Aa
Antonin Balthazar Lévy
Varsity Competition Results 2022
Craig List El Paso Tx
Amazing Lash Bay Colony
Imagetrend Elite Delaware
O2 Fitness West Ashley Photos
Latest Posts
Article information

Author: The Hon. Margery Christiansen

Last Updated:

Views: 6316

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: The Hon. Margery Christiansen

Birthday: 2000-07-07

Address: 5050 Breitenberg Knoll, New Robert, MI 45409

Phone: +2556892639372

Job: Investor Mining Engineer

Hobby: Sketching, Cosplaying, Glassblowing, Genealogy, Crocheting, Archery, Skateboarding

Introduction: My name is The Hon. Margery Christiansen, I am a bright, adorable, precious, inexpensive, gorgeous, comfortable, happy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.